Tack snälla väder!

Ja jag vet inte vad det är med mig men jag fick liksom nog av snö förra året. Det är så otroligt skönt att vi hittills inte fått nån snö att tala om. Jag som alltid brukar längta efter snön… Vi har haft några regn- och lerdagar men de är i stor minoritet. Mest har det varit lätt fruset och bara helt underbart. Rent och framkomligt överallt.

För hästarna är det sämre. Det blir svårt att träna effektivt när banorna är djupfrysta. Det är överhuvudtaget svårt få till bra träningsmöjligheter på vintern oavsett väder. Alla längtar efter sommar…

Jag brukar vakna på morgnarna av att traktorn går med harv på rundbanan. Det är Lasse som kämpar för att få upp lite mjukt för hästarna att springa i. Jo det hörs ända hem till oss.

Och just när jag skriver detta dansar några snöflingor i luften och solen börjar så sakteliga skymmas av moln. Nu blir det nog vitt…

4 svar på ”Tack snälla väder!”

  1. Tycker som dej Eva, lagom med snö så man kan gå i skogen med hundarna o inte så kallt som de förra vintrarna. halva januari har redan gått.
    ha en bra helg!

    1. Jag hann ju knappt skriva detta så blev det snöstorm… 😮
      Lena B jag tränar gärna nästa vecka!!!

  2. Visst är det en underbar vinter. 🙂 Kommande vecka ser tyvärr ut at ge snö, men jag njuter så länge det går. Hade jag haft hästen kvar hade jag nog varit lite ledsen, dock. 😉

Kommentarer är stängda.