Vallningsmöte med valpbus

Igår var jag på tävlingsmöte i SULVK (vallningsklubben). Vi bestämde några datum för tävlingar i vår och sommar som redan ligger ute på Vallreg. Och fler blir det förmodligen.

Mötet var hemma hos Nicklas som hade herdejobbet jag var med på i höstas. Nicklas har en stor nöt- och fårgård utanför Knivsta och… han hade en VALPKULL! Sex stycken sjuveckorsvalpar och det första han gör är langar över en korthårig hane i min famn. Det stod nästan Eva på den hehe och den var bara så jäkla söt, påminde om Knut och faktum är att dom är släkt!
Kullen var inte planerad men kan nog bli bra för det. Föräldrarna heter Lack och Vallhunden Milli. Likheten med Knut kommer säkert från Millis (jag blandade ihop namnen lite och skrev Linni först) pappa Rob vilken även är Knuts pappa. Milli är alltså kullsyster med Joskis Tauno (Vallhunden Tom) som jag tjatat en del om förut här i bloggen (Rob-Mingla). Ibland är världen liten 🙂  Pappan Lack är efter Karin Söderbergs Lotus och Karin Mattssons Lyn… presentation överflödig. Är du intresserad av valp kan du kontakta Nicklas på 070-8395042.

 

Gulliga Knutte-look-alike till vänster och en av de fem tikarna till höger.

Ett svar på ”Vallningsmöte med valpbus”

  1. Ofta verkar slumpen vara det bästa som kan hända-;). En ofrivillig parning som ser minst lika intressant ut som många välplanerade…

Kommentarer är stängda.