Får jag presentera…

Det var inte det enklaste att plåta dem en och en så det blev lite busigt med bilderna.
Vill ju gärna ha nyfödd-bilder eftersom det är så roligt att jämföra vartefter de växer. Arbetsnamn har de också fått. Kärt barn har många namn, de kommer nog bytas X antal gånger innan det här är klart hihi.
Här är ligan:

1. Tim-Glaset – hane förmodligen svart-vit

2. Syster-Yster – tik förmodligen svart-vit

3. Copy-katten – tik trefärgad

4. Look-a-Like (Loki) – hane förmodligen svart-vit

5. Lo-Lo-Lo –  hane trefärgad

6. Mini-K – tik trefärgad

7. Black-Copy – hane troligen svart-vit

 

De ser lite olika svarta ut och jag tror det beror på att de röda väggarna i rummet fångas av blixten. Några är ju jättesvarta och de har nog fått mer dagsljus. Vi får väl se, vore ju skoj med några bruna… men jag tror kameran ljuger den här gången.

10 svar på ”Får jag presentera…”

  1. De är så fina! Minns problemet med rödsticket från Flaxas kull. Det du behöver göra är att låta blixten studsa mot något som inte är rött. Kör du med externa blixten? Jag köpte en dörr som det heter för ändamålet men tror det slutade med att jag justerade i photoshop till slut. Drog ned rödfärgen helt enkelt. Busenkelt och snart flyttar de väl ändå ut i köket? 🙂

  2. Åh så underbara!!! Antar att du har köpare så det både räcker till och blir över?? Och tur är väll det för är inte säker på att jag behöver en tredje hund 🙂 Ville bara passa på att önska er en massa lycka till. Kellie är en häftig hund så kan bara tänka mig vilka underbara valpar detta kommer att bli! Och skulle det mot förmodan sluta med att det finns någon liten tikvalp kvar är det inte helt omöjligt att jag jag är intresserad 🙂 ska ju trots allt börja jobba natt och får en hel massa mer ledig tid att träna hund, och stackars Fanny kommer ju inte orkaträna hela tiden 😉

  3. Vilka snuttisar! Helt underbara! Jag kommer vara så avundsjuk på EM och alla andra som ska ha en valp, men jag hoppas att du kommer ta en kull till på henne som passar bättre för mig i tiden 😀

  4. Åh tack! Precis vad jag beställde”! Jag säger precis som Katarina, fortsätt så med nya bilder ofta! :)Lite kul att två av tikarna är mest trefärgade precis som mamma medan killarna mer liknar svartvita pappa!

  5. Helt bedårande och roligt att de är så lika antingen Kelli eller Loki i teckningen. 🙂

Kommentarer är stängda.