Hög gullighetsfaktor

Experimenterat lite med kameran och hur jag ska lägga ut bilder på ett smidigt sätt. Här ligger de som galleri i publiceringsverktyget, blev inte så dumt kanske?
Klicka för att bläddra och se bilderna lite större. Är det gulligt eller?

9 svar på ”Hög gullighetsfaktor”

  1. Alldeles otroligt gulligt! Älskar särskilt den där bilden där Kelli sover med nosen mot en valp. <3

  2. Sötnosar!!! När jag kollar i mobilen kan jag inte förstora korten och titta på dem. Hela skärmbilden förstoras och jag ser då bara övre delen på korten.

  3. Nu har jag kommit hem och hunnit kolla på korten i större format och de var lika gulliga nu om inte ännu mer.:)
    Kul att man redan nu kan se att det finns trefärgade också. Ser fram emot en ”sammanställning” av valpisarna då jag känner att jag inte har koll mer än att det är 4 hanar och 3 tikar. Är det din bildredigering eller annars ser ju minst en valp brun ut i grundfärgen?

    1. Det bruna är en synvilla. Det beror på att det är röd tapet som reflekteras när jag använder blixt. Tog en stund innan jag kom på det. Har haft rullgardinen nere så dagsljuset har inte varit så starkt. När jag rullade upp den igår syntes det tydligt att alla har svart grundfärg.

Kommentarer är stängda.