Vilken vinter!

5 grader kallt och ett lagom litet snötäcke och nån liten  solglimt

KAN DET BLI BÄTTRE VINTER? 

Men det är halt, speciellt på vägarna och övriga ställen där det är plogat. Är så glad för mina Ice Bug, de blir utslitna den här vintern. Så nästa säsong vet jag redan vad jag behöver köpa. Kanske inte världens snyggaste men vet ni? Det struntar jag totalt i.  😮

Sia har fått valla lite idag. Fösning i 25.an och i lina. Gissa om hon var nöjd!  Hon går in i höglöp nu så det blir några jobbiga dagar framöver med henne och Knut. Hittills har det inte varit nåt friande alls, skönt!
Knut fick köra lite singling och delningar. Han tycker det är lite onödigt att singla i 25.an och det blir lite väl svårt emellanåt. Men jag fick honom att balansera den svåraste tackan mot mig in i hörnet. Duktig!

Vart tog alla träningssugna vägen? Faktum är att det går alldeles utmärkt att träna här hos oss. Inget halt i hagen och knappt nån skare alls.

I måndags var vi ett gäng som träffades på klubben (Knivsta BK) och kollade senaste Greg Derrett-filmen. Eller rättare sagt tittade vi litegrann . Blev en del prat också. Och Knuten fick köra lite A-hinder. 🙂

Även igår var vi på klubben. Ann har ordnat så vårt lag Perfect Precept numera även är sponsrade av Back-On-Track! Kul! Så snart kommer dogsen vandra omkring i såna här:

Toppen va! Det var lite klurigt att hitta en storlek åt Ettan. Nån som har BOT till pappis? Vilken storlek i så fall?