Övervuxet…

Den här sommaren har verkligen vuxit oss över huvudet eller knäna kanske man ska säga. Nån gång i somras gav jag upp att försöka hålla eltrådarna fria från gräs. Det gäller ta det med trimmern innan det blir för högt.
Vi har häststaket runt hela gården (nästan) och två eltrådar längst ned för att kunna ha får där också. Fåren respekterar häststaketet rätt bra men det händer att de kryper under så trådar behövs. Men faktum är att i sommar har de inte varit ute många gånger. Längs vägen tex. där är det inget tryck på att gå ut, inte heller längs Seglingegränsen. Så det kan alltså få växa över utan att det händer så mycket.

Nu är gräset visset och det är hyfsat enkelt att lyfta upp trådarna och trampa ner gräset under. Så detta är min morgongympa numera. Det är värsta step-up-passet. Ska försöka få upp trådarna innan snön kommer.

Nu har alla fåren fått sina vinterhagar. Baggen Rasmus har anlänt och ska släppas 10 november eftersom jag vill ha aprillammning.