Hassel och snuttefilten


Han släpar den här fällen runt hela huset, dit där vi är. Där bökar han ihop en lagom stor liten ”kudde” som han håller i munnen. Det syns på bilden hur mycket han har i munnen (mycket!). Samtidigt kramar han och vaggar den med tassarna. Som en katt trampar han den mjukt och man ser i blicken att han är nån annanstans.

Gulligt

8 svar på ”Hassel och snuttefilten”

  1. Ett välkänt fenomen för alla som härbergerat min snart 14-åriga pudel. Bengan har mjölktrampat i hela sitt liv med något i munnen. Under en period gick det åt ett antal lakan, som han malde sönder med tänderna under trampet. Han låg i sängar och njöt för fulla muggar.

  2. Med katter brukar man väl säga att mamma lämnat dom för tidigt, men det kan ju knappast vara Hassels problem då han fortfarande bor hemma 🙂 Våra katter snuttar helt vilt på ett fårskinn..

  3. Åsa Skott snuttar för fullt han oxå och verkar inte ha en tanke på att sluta;)
    Men det är ganska gulligt!

Kommentarer är stängda.