Årets första dopp efter dagens vallning

Det är mycket får och hund nu…. nästan dygnet runt känns det som. Ettan har börjat med att väcka oss mitt i natten för en nattrastning. Sånt är tröttsamt!

Morgonpromenad börjar från idag med att flytta bort tackor med lamm från slingan där de går på nätterna nu. Alla hundarna fick hänga med – Hassel bara smälter in och gör som alla andra. Tack för att han är så snäll!

Sen fick Fame plocka in träningsgruppen i 25.an – det är ju liksom hennes jobb för det mesta. Therese och Speed skulle öva på lite läxor. Speed har blivit så duktig och är väldigt lik sin pappa Loki!

Iväg till Storvreta för träning i den extrema sommarvärmen med Lena och Lena. Så himla roligt att träffas. Vi gjorde ett litet dubbelhämt och det funkade fint.

På vägen hem stannade jag i Almunge så hundarna fick simma lite. Gissa om det var uppskattat!? Hassel simmade som han aldrig gjort annat… trots att det var första gången ute. Han var med en gång i vintras till hundsimmet och kastade sig i självmant så jag är inte förvånad. Nu har jag tre korthåriga badgalningar. Fame är damen som helst bara doppar fötterna (som jag), Sia är damen med badmössan som tycker det är skönt men inte vill bli blöt. Typ.

Just, höll på att glömma! Jag har haft en isländsk fårhund med matte här på prova-på-lektion. En trevlig hund och en ambitiös matte. Skoj!


Lovis i upptaget.

Sen har jag lekt lite med Instagram – så roligt med collage!

vallning_maj2013

hundbad2013

Ett svar på ”Årets första dopp efter dagens vallning”

Kommentarer är stängda.