Om jag får drömma lite …

Försöker planera min sommar och tävlingssäsong. Den ser onekligen lång och spännande ut.
Några datum är spikade sen länge men vad är rimligt att hitta på därutöver?

Dels så ser det ut som Sia kommer tävla i vallningslandslaget i år med allt vad det innebär. Sen hoppas jag ju att vi kvalar till årets SM, Sverige Cupen och ny landslagsuttagning i höst. Och hur många dagar blir det? Räknar jag bara mästerskapen, landslagsträning (1 dag) och landslagsuttagningar så får jag ihop 17 dagar. Sen får man nog lägga till ett antal resdagar eftersom vi ska till NM i Norge och EM i Belgien, dessutom helgerna efter varann. Så nästan en hel månad går åt bara till det.

Därutöver vill jag såklart åka på vanliga tävlingar innan rankingperioden tar slut.

Och så kanske Hassel ska gå nåt VP och IK1 i höst om jag får drömma lite…

Inte nog med det. Nästa helg är det agility-SM i Falkenberg och där ska Kelli vara med med sitt lag Perfect Precept. Dessutom vill vi ju försöka kvala det laget till nästa års SM.

Och så har vi ett hus och gård…
Och så vill jag umgås med och hälsa på familj och vänner…
Jobba kanske vore bra…
Träna…

Dagens I-landsproblem…

Ett svar på ”Om jag får drömma lite …”

Kommentarer är stängda.