Fame

fame_2013

Fame hade ett långt, friskt och aktivt liv. Hon hade humöret uppe in i det sista, vinkade och tog godis i väntan på veterinären.
Sen somnade hon in lugnt och stilla.

Finaste Femsing, jag är så tacksam att du blev min.

19 svar på ”Fame”

  1. Åhhh tårarna rinner här – en stjärna har slocknat men fått så många andra att tändas. Eva du har förvaltat Fame på bästa möjliga vis – jag är så oerhört glad att hon fick just dig som ägare o soulmate på livets resa. Det finns många fantastiska barn o barnbarn o barnbarns barn där ute som kommer visa vilken fantastisk hund Fame var. Tänker på er och än en gång. Tack Eva o stor kram <3

  2. Åh, finaste finaste Femsing.. Mamma, mormor och mormors mor till så många fina hundar, inte minst till min fina Troll..

    Kramar Eva, vi kommer att minnas henne!

  3. Fina fina Fame, som är mor till alla barnen. Vilken hund hon var! Vad hade vi varit utan Fame och dig Eva. Tack Fame,i din himmel, för allt du gjort för oss.

  4. Allra finaste Fame❤ Så älskad och vilket fantastiskt liv hon fick!! Vi är många som är glada att Fame valde dig, Eva som matte. Annars hade vi inte fått äran att få Fame-ättlingar i våra liv❤ Kramar t dig fina Eva❤❤

Kommentarer är stängda.