Novemberträning och jubileumsfest

hundar_nov2013Hela flocken samlad.

November bjuder på fortsatt fantastiskt bra höstväder. Har väl aldrig haft så mycket sol under en novembermånad!
Jag njuter och passar på att vara ute så mycket som möjligt, har en hel de vallningslektioner och klämmer såklart in lite egen träning också.

Kellis tå hade ett litet bakslag för en månad sen så hon har tagit det lite lugnare och haft tassen lindad. Men nu verkar hon fit for fight igen så jag provar låta henne slippa lindan igen. Peppar peppar…
Knuts träning trappas upp sakta men säkert och han är så rolig att träna, en njutning varje gång! Han är verkligen nåt speciellt den hunden!
Fame har blivit svagare i kroppen och det börjar bli jobbigt, jag har lite svårt att inse det men tiden börjar rinna ut och det känns naturligvis. Men hon är pigg och lycklig när hon väl kommer igång. Ettan är ju ännu äldre än Fame, hon sover ibland hela dagarna för att sen glimra till och fladdra iväg på pappisflöj, senast igår faktiskt. Hon är så himla rolig, ett riktigt lyckopiller.
vallning_nov13
En konstig bild kanske men den visar en lite annorlunda utgång som jag skickade Sia på häromdan, måste ju försöka variera lite. Följa staketet på vänster sida, igenom grinden, slå ut vänster igen och hämta längst bort i bild. Hon kan ju marken som sin egen tass så det blev inte särskilt svårt. Nöjd ändå att hon fortsatte vänster efter grindhålet, lätt annars att skära där eftersom det finns mer plats åt höger.

I lördags var det jubileumsfest i SULVK. Festkommittén hade verkligen lyckats med en riktig fullträff, det var verkligen jätteroligt. Först en välkomstkommitté med hemgjorda, väldigt fina kostymer. Sen blev det tipsrunda, lekar och linedance med inhyrd instruktör. Och på toppen en kanongod buffé och fantastiskt tårta. Tacka snälla för att ni ordnade detta!
festkommitte jubileumstarta