Chipmärkning

Idag har vi haft besök av sju små underbara valpar (Gem-Ben). Chipmärkning stod på agendan. Jag har ju varit i valet o kvalet om jag skulle fortsätta med chipmärkningen (ingen lukrativ verksamhet om nu nån trodde det). Det blir ju inte många märkningar per år men det är roligt att få se lite valpar (och ibland nån katt). Så nu har jag chip på lager igen 🙂
De var väldigt frimodiga och klev in här som de alltid bott här. 7-veckorsvalpar är verkligen helt underbara. Grattis Ann till ytterligare en fin kull!Hade inte en tanke på kameran så jag snodde en bild från Anns Facebook. Windanns Knasen får representera syskonen idag.
Knasen och hans syskon är, nu måste jag räkna efter… barnbarnsbarnbarn till vår fina Fame. (Fame-Winda-Cima-Gem-Valp)
knasen

Sen var det dags för Anns tackor att åka hem igen. Baggen har rödmålat dem fint under den här månaden (de är betäckta). Så nu hoppas vi på fina lamm till våren.

Ett svar på ”Chipmärkning”

Kommentarer är stängda.