Järna

Stor bana – över 400 m hämt, sned framdrivning och ca 500 m fråndrivning!
Bilden är tagen med mobilen (därav kvaliten). Fåren stod vid den stora röda ladan och hämtgrinden är till vänster om kraftledningen. Första benet fråndrivning till höger (in i skuggan), andra benet (crossen) upp till vänster i bild, tredje benet till delningsringen till höger om hästtransporten. Rännan ser ni i framkant till höger i bild. Rolig och krävande bana. Dragfritt och lugna, snälla får, och lite tröga för några av hundarna.

Det är inte ofta man får chansen att varken träna eller tävla på så stor bana. Det märktes kan man säga. Vi behöver definitivt träna hörbarhet på långa håll (har jag sagt det förut… nähä!)

Sia gick ut bra men fåren började dra innan hon var framme och hon fick ligga för länge på högerflanken. Tog inte kommandon förrän hon hade fåren under kontroll och sen missade vi framdrivningsgrinden med sisådär 100 m… Fick in fåren på linjen sista 3/4-delen och 28 p betalt. Fråndrivningen gick riktigt bra, var av linjen lite ett par gånger 25 (av 30). Delningen fick inte isär dem direkt 7 p. Rännan 9, ingen aning varför.
Summa 69 poäng, 11.e plats och nere på jorden… hehe 🙂

Vann gjorde Anna och Razz på 93p. Jättefin hund! Många grattis!!! Mosse 2.a med Jim och Gunnel 3.a med Suck?  hon var i topp med alla tre! Starkt!

Jag njöt stort på hemvägen av det vackra höstlandskapet. Spegelblank sjö med alla höstens färger sprakande i och runt vattnet, kan det bli finare?