Inga pinnar i Österåker…. springer han i taket eller?!

Tävlat med Knut idag. Tre lopp i Österåker.
Första banan gör han riktigt riktigt bra men jag missbedömer totalt hans fart genom platten och han far som en projektil rakt fram över fel hinder. Jag KUNDE ha styrt lite där….
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tKLA7DSk15c]

Andra agilityloppet… ja götapetter… Jag är riktigt arg på mig själv att jag klantar till det med rivning på hinder två. Det beror enbart på FEGLIR. Andra snabba hundar rev det hindret och jag täntke att jag ska minsann ge honom en sväng till tjottahejti så han inte river just det. Vad hände… ja se själv. Så jäkla klantigt. Men sen händer ett par ”roliga” incidenter. KOLLA på honom i tunneln… springer han i taket eller???
Och kling-klong i däcket, det hörde jag aldrig på banan, vad hände? vad slog han i egentligen. Jag kan inte se på filmen, kan ni? Och vad säger Eva Ö på filmen? ”Han är ju bra snabb men han är ju ”…..” vadå? Svängd?? 😀
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zGg33lfhXNQ]

TACK SARI för hjälpen med filmandet och GRATTIS till vinsten med Fay i hopp-1!!!

Sista loppet var en lite mer teknisk hoppbana där slalom kom ca tre meter efter ett hopphinder. Men det spelade ingen roll för han rev två hinder, helt i onödan, och dessutom orkade han inte gå in i första slalomporten så det blev typ 20 fel. Finns inte på film för jag hade glömt minneskortet…

Kate
Har inte berättat att Ninnie och Kate var här och vallningstränade häromdagen. Riktigt duktiga var dom och här har vi ytterligare en hund på tävlingsbanan snart! SKOJ!!!
Ninnie hjälpte mig lite med Knuts kontaktfält. Riktigt roligt att se honom träna med nån annan. Han hade inga problem att hänga på en annan förare. Jag har ju nosduttar på honom sen gammalt men har övergivit dem nu när han börjat tävla. Kommer ta tillbaks dem lite ett tag för att få honom mer stabil. Ja, ni såg väl på filmen ovan. Har inte A och gunga hemma så där får det vänta lite. Skulle VERKLIGEN behöva en gunga….