Tränat!

Härlig träning igår med Maria och Veronica

Vi började med ett par långa hämt för Peace ute på Seglinges vall. Funkade kanonbra. Långa IK2 hämt blir inga problem för den damen.

Sen körde vi unghundar i 25.an och det är så otroligt skoj att se de här första vallningspassen. Duktiga små flickor har vi alla tre!!! Femme och Smilla fick också köra en sväng i 25.an. Båda såg fina ut och nu får nog Maria ta och börja tävlingsträna Smilla också – mycket potential i den hunden!

Lunch och mycket prat, blir lätt att man blir sittande och bara pladdra. Men det går ju inte. Ut igen och nu var det fråndrivningar som gällde. Maria blev alldeles hes av allt hojtande så det där med vissla känns högaktuellt :mrgreen:  Men de lyckades pricka grindarna och hålla sig hyfsat på linjen trots att tackorna krånglade lite i början. Ur balans på långt håll är väl det som behöver bättras men annars såg hon verkligen kanon ut!
Femme såg också jättefin ut. Roligt att se hur hon taggade upp sig och blev mer stylish för varje pass. Finns ett VP i Skåne i november…. 😉
Knut o Sia fick såklart också träna och Fame som vanligt förste hållare. Är jättenöjd med allihop. Framförallt att Knut verkar hittat sin power igen 🙂

Bara två veckor kvar tills Flaxa kommer hit inför valpningen!!! Å vad roligt det ska bli!