Kellibilder

I helgen som gick när jag var på Gotland med Sia och Knut så var Kelli och Fame hos hundvakten Thérese. Där har hon levt rövare med deras lilla chihuhahua-korsning och lärt sig klättra via stolar upp på bord för att nå det hon vill ha… 😮 Roligt att hon tog det väldigt försiktigt med den lilla valpen – det kunde man inte tro att hon skulle göra! Det är ju liksom fullt ös medvetslös när hon leker!

Jag har fått jättefina bilder av Tessan – håll tillgodo! SUPERTACK  för både foton och hundvakt!

Idag smet Kelli iväg (igen) när vi promenerade i tackornas hage. Hon gjorde ett 100-meters-hämt (ja, det låter helt galet) och samlade ihop de väl utspridda djuren. Hon är på rätt ställe hela tiden och på slutet tog hon tackorna mot mig trots att jag har tre hundar vid fötterna. Jag säger ligg två gånger, det är allt. Jag är helt mållös.

Fick det på film med mobilen min nya  iPhone men det är ju långt avstånd och efter behandling av Moviemaker och Youtube så syns inte hunden längre… men vill ni titta så är länken här http://www.youtube.com/watch?v=whtxY1wgf5w Obs att på kamerans originalfilm så syns hon faktiskt 🙂 Framåt 3 minuter är får och hund lite närmre.