Framgångar!

Det är så roligt när det trillar in SMS med tävlingsresultat från Seglingehundarna!

I lördags var det Malin som messade från Nordmalings agilitytävling:

”Swift plac 1 o 2. Prim disk o plac 1”

Och idag var det Joski från Finlands om tävlat i lydnadseliten:

”Myy lydnad idag 275p :D”

Jag blir alldeles varm och lycklig över deras framgångar! SÅ himla roligt. Nu har Myy två förstapris i elit. Ska Seglinge få sin första lydnadschampion?

Och Malin med Swift och Prim går så otroligt bra. Extra roligt att Prim utvecklats så fint, han hade ju en trasslig start med skador när han var liten. Men nu tränar han för fullt och går som tåget!
Grattis!!!


Söndag här hemma

Här väntar vi på lamm men de ser ut att knipa ett tag till.  Idag har det regnat och då tar det bra på snön även om det fortfarande är vitt överallt och  vattnig snö upp till knäna på åkrarna.

Idag åkte jag iväg till Vallentuna på deras träningstävling. Knut fick köra ett par lopp och han går ju jättebra men det är svårt komma runt felfritt! Sista loppet fick han en rivning när jag stod ivägen (igen…) men hade snabbaste tiden. Nu känns det som vi får våra fel på grund av handlingsmissar och det är ju något som går att åtgärda! Han börjar bli ganska hindersäker så nu gäller det hänga på med handlingen om vi ska komma nån vart.

4 svar på ”Framgångar!”

 1. Knut är och kommer bli grym!!!! Inte många som kommer ta honom på tid när ni börjar nolla… Kommer rada upp vinster! 🙂
  Hade han varit travhäst så hade det set ut såhär de senaste 5 starterna: 1-1-1-1-1. Tot: 44. 33-4-3. (Räknade med några få lopp med handlingsmissar.. ;))

  1. haha Helena då! Tack jag hoppas du har rätt!
   Men… i dagsläget är det ungefär tvärtom…
   Tot: 44 3-0-0 haha

 2. Tänk vad roligt det är att vara uppfödare och få dela glädjen med så många hundar!! 😀

  Och ja… ni är grymma och kommer bli grymmare!

Kommentarer är stängda.