Snön vräker ner

Dagens väder:  snön vräker ner, nån minusgrad. INGA tussilago här inte. Lyllos dig Lena!

Lammrapport:  NOLL. Nu börjar jag undra om dom bara är FETA…   men riktigt så illa är det inte. Kollat min dagbok och lammningstiden sträcker sig för min del från 29 mars till 8 maj. Dom har alltså över en månad på sig utan att det är nåt konstigt. Det konstiga är ändå att dom är så väl förberedda i juver etc. Men men den som väntar på nåt gott….

Hundrapport:  Idag blir det rejäl träning i Lagga. Vi ska träffas i SM-kval-gruppen och köra banor. Försöka få det tävlingslikt. Ser fram emot det.
Busy tränar ”platt tunnel” inför varje måltid nu. Dvs. stol med tjock badhandduk som släp. Inga problem alls och hon har fattat att hon måste kämpa lite för att trycka sig framåt. Kul. Slalomet funkar jättebra, åtminstone vänster. Jag kör lite varje dag på mina sex pinnar i snön. Dom klarar hon helt själv nu. Ska bara få henne göra det när jag är på andra sidan också. Lite konstigt för när jag skickar in henne med höger handling så snurrar hon bara runt första pinnen,
I helgen blir det vallningstema för mig. Ska på föredrag och kurs för Gunhild Sindre från Norge. Det är i Frösunda vilket inte är så långt härifrån.

Nu ska jag ut och köra traktor (halm o foder till lilla stallet).

Ha en bra dag!