Härliga vinter!


Det är nästan snöfritt i vissa söderlägen, men desto mer på andra ställen – se fler bilder längre ner!

Ja här är det full rulle både med jobb och hundar så det har inte blivit så mycket bloggande på slutet. Men nu är vi i stort sett färdiga med Knivsta Brukshundklubbs hemsida, det har blivit några timmar vid datorn för att flytta den. Det är jag och Therese Ledin som byggt upp den och flyttat info från gamla sajten. Visst blev den bra!!

Jag håller även på och snickrar på Tobbes hemsida och den växer så sakteliga nu igen. Vi har legat väldigt lågt med den länge, haft den mest som ett ”visitkort” på webben. Men nu ska vi försöka lägga lite mer krut där, mest för att det är så himla roligt! Enda problemet är att besökarna snabbt ökar kraven på uppdatering så det gäller att hänga på…


Oftast ser det ut så här på promenaderna – fyra som är långt före och väntar på den söliga matten. Mycket bättre när hon åker skoter eller skidor!

Ja, härliga vinter skrev jag och faktum är att sen vi köpte snöskotern så är livet mycket enklare och roligare eftersom vi nu har både skid- och promenadspår. Jag för nån vecka sen smälte snön ihop också, så nu är det inte så mycket pulsande även om man hamnar bredvid spåret.
Jag har åkt en hel del skidor och både Sia, Knut och Kelli har fått turas om att dra mig. Anna med Flugan och Snodden har varit här ett par gånger och vi har mer eller mindre kört ikapp. Hej vad det går och oj vad det är roligt! Hundarna älskar det och det är ju perfekt styrketräning inför tävlingssäsongen. Alla verkar i fint trim. Hedvig har lett in oss (mig och Anna) på spåret dragtävlingar också, men vi får väl se hur det blir med det. Just nu verkar Anna mer på än mig…

Dessutom har jag hunnit med en hel del agilityträning. Jag har hyrt ridhuset på Seglinge två gånger i veckan och jag, Therese, Rose Marie och Emelie har legat i hårdträning. Det är så roligt för jag har hindren på fyrhjulingkärran och så drar jag iväg hemifrån på den och så får Knut o Kelli springa efter. Måste se rätt skoj ut när vi kommer farande. Jag med min knallgula väst och så två orange hundar efter. Blir lite för- och avjoggning för dem och nu börjar man märka hur förväntningarna stiger för varje gång jag sätter mig på fyrhjulingen. Har även varit i Bälinge ett par gånger och tränat kontaktfälten. Där fattas det mest träning.

Till helgen blir det till att hälsa på Anita i Karlstad och klass 2-tävling för Knut på söndag. Fyra chanser har vi och det var väl tusan om vi inte skulle knipa några pinnar. Han är väldigt duktig och det hänger som vanligt mest på att jag sköter mig.

Idag luftades kameran också, här är några bilder från lunchpromenaden:


Reklambilr för Out-n-Out eller?


Vissa tar ju mer charmpoäng än andra…

13 svar på ”Härliga vinter!”

 1. Guud så fin bild på Fame! Hon ser så klock ut på den bilden. Riktig fullträff. Kolla ögonen bara liksom.. <3 <3

  De andra bilderna är också jätte härliga såklart. Men Famebilden var något extra..

 2. Älskar Fame-bilden! Och sista bilden på Ettan 🙂 Kul att ni drar så mycket, här ligget det nere för att snön är dålig.. Men jag hoppas det kommer mer!

  Blir skoj att ses på söndag, jag hoppas också på några pinnar 😀

 3. Så fina bilder på hundarna, jag fastnade direkt på för Famebilden, man såg på blicken, den här hunden är belevad och klok. hon vet allt o lite till..

 4. Lycka till på lördag Knut!!!
  Och ja det är klart man får flest charmpoäng när man tillhör släktet Phaléne/Papillon =) Tycker jag… Fast det är ju inte så konstigt att en Phaléne tycker iofs…
  Alla voffsarna är ju fina, bara det att vi är lite extra söta!!!
  Nospussar

Kommentarer är stängda.