Snacka om att imponera…!!!

Malin Elfström är bara helt otroligt duktig!

Jag har försökt följa resultaten från helgens agilitytävlingar i Hudiksvall, en av vinterns få klass 3-tävlingar. Varit in och knappat på datorn med jämna mellanrum.

Malin startade sina tre grabbar Swift, Prim och Nick. För er som inte vet så är Swift och Prim födda här på Seglinge och Nick har Fame i stamtavlan. Så hjärtat slår lite extra för de här ekipagen.

Av de ÅTTA loppen har Malin vunnit SEX! Nick har vunnit tre klasser, Swift två och Prim en. Dessutom har de tagit flera andraplaceringar och ytterligare fler bland de 10 bästa. Och man kan definitivt inte säga att motstånd saknades, konkurrensen var stenhård och marginalerna små.

Många grattis Malin! Som vanligt när det går bra känner jag stänket av guldglans! Och det värmer så gott.


Här hemma idag…

har Anna och Stefan med barnen hälsat på. Anna och jag har åkt skidor efter hundarna medan Stefan och barnen kört skoter. God lunch och en riktigt mysig dag.

Tobbe har haft en tuff dag tor och retur Göteborg i bil. Han körde ett antal race på Åby och det blev ett par fjärde och ett femtepris.

På kvällskvisten har jag varit ute och vallat lite i lillfållan. Tackorna är snälla och fållan blir fort tilltrampad. Jag hoppas bara att de inte börjar hoppa över, staketen börjar bli väldigt låga överallt nu när snön ligger packad. På onsdag är det dax för årets första kurstillfälle, det ska bli roligt!

9 svar på ”Snacka om att imponera…!!!”

 1. Är helt sjukt imponerad av Malin och grabbarna. 😀 Måste kännas bra att vara uppfödare idag, Eva! Grattis!

 2. Ja, Malin har verkligen dominerat den här helgen! Flera klassen hade hon både två och tre hundar i topp 10. Vi bugar och skickar ett välförtjänt grattis!

 3. Har en liten nyfikenhetsfråga till dig, vad fodrar du dina hundar med för foder?

  Har för mig att du tidigare nämt att du fodrar med Precet, bla. endurance.

  Om du gör det fortfarande, vet du någon butik i uppsala med omnejd där man kan få tag i den gammla säcken endurance? Alltså inte plus endurance.

  Tacksam för svar.

  1. Hej Anna
   Ja det stämmer att jag använd Precept Endurance under många år till de hundar som behöver hull. Det finns inte längre vad jag vet. Jag har bytt till ANF Performance i stället, det är ungefär likvärdigt. Just nu är det bara Kelli som äter det.
   Övriga av mina hundar äter Lone Star Lamm och Ris. Jag vill gärna ha lamm som köttråvara eftersom jag tror de är de slaktdjur som haft sundast liv.
   Eva

Kommentarer är stängda.