Hämtexpert wannabe..

Träning hos Ann i Storvreta idag. Gjorde ett par långa utgångar med Knutte. Här finns poäng att tjäna, det är ett som är säkert. Vet inte riktigt hur jag ska tackla detta. Sen har han börjat hänga rejält på vnsterflanken, liksom att han vill ”se” hela flocken och då väljer han med förkärlek den sidan. Jag får ideligen styra tillbaks honom till höger. Känns som vi behöver gå en kurs eller nåt 😮 
Sia-Pinglan framstår som rena hämtexperten i jämförelse. Faktiskt hämtade hon för 49 p en gång i år, i Sorunda. Idag blev det bara lite fråndrivning och jag märkte inget av stelheten idag. Varken före, under eller efter träningen. Men Ann tyckte höger bak såg konstigt ut, hoppas hon såg fel! Lite lurigt känns det så det blir till att kolla varje steg… (nästan). Lite frågor idag, längst bort, och då var det väldigt långt bort. Hon ser lite rolig ut för hon har liksom full koll på fåren ändå, men tittar liksom över axeln för att kolla om det är ok. Är jag tyst så bara fortsätter hon, eller kan jag ge kommando och ingen störning har skett. Måste det vara så j-a allvarligt fel egentligen?

Lena och Ann tränade förstås också och jag tycker vi är hyfsat förberedda inför helgen. Faktum att yngst (Lovis) ser stabilast ut – ja, kanske Sia kan konkurrera… Peggen gjorde fin utgång men verkar lite förvånad över det stora avståndet.

Ska bli så himla kul att åka iväg och tävla mitt i vintern!

I morgon ska jag o Lena till Åkersstyckebruk och hjälpa till lite inför tävlingen. Och TRÄNA förstås 🙂