11 dgr

MÅNDAG i valplådan (mm)
Femman, Pricken och BC-Ettan – söta eller söta?Mamma putsar medan valp äter – vem är liiite svårt att säga… 

Valpmums! (varför blir bilden grynig när man minskar ner storleken) 

Pojke visar mage för Dubbellpricken  Som synes har en ny fäll inköpts. Röd och fin!

Jag var på Älvsjömässan igår. Körde ett lopp med Ettan. Ett rent och fint, felfritt lopp som räckte till en 9-e plats. Lite för fet och otränad för att prestera bättre så det var maxresultat för dagen. (vem som är fet o otränad får ni räkna ut själva…)  Avstod sista klassen eftersom jag vill hem till puppisarna.

Busy skulle springa ungdomsklassen med Eva Marie. Hon tog två hinder sen  g i c k  hon av banan…  Den hunden har verkligen ett humör som heter duga. Tack Eva Marie för att du inte har något emot att göra bort dig! 

Passade på att shoppa, fällen ovan samt lite tuggisar, strumpor och ett par dubbade, snygga kängor (tack Birgitta för tipset). NÅN gång ska det väl bli vinter även i år..?

GRATTIS till Malin o Swift som körde tre nollade lopp av tre! Det blev 3-2-2 placering med ett avslutande hoppcert! Återstår bara ett till championatet nu. Jag såg bara det sista loppet och det var väldigt imponerande! Mycket snabbt och fint. Han halkade lite i ett par svängar och förlorade tid annars hade vinsten varit ett faktum. Han var bara nån tiondel efter Eddie som vann. Jättekul att dom är med och konkurrerar på högsta nivå nu! Ser fram emot nästa säsong!! Bra jobbat Malin!!! Är riktigt stolt över er! 

Nu på förmiddagen har jag hunnit med ett litet agilitypass på Seglinge i ridhuset. Eftersom jag blev själv  orkade jag inte ta fram så mycket hinder. Det blev fyra hopp, en tunnel och fyra slalompinnar. Fame fick vara med och springa lite. Hon är så himla taggad och man blir  v e r k l i g e n  jättesugen på att börja träna igen! Gud vad entusiasm smittar! Busy fick träna mest. Började klicka in tomsvängar precis som jag gjorde med Pyret. Är det anti-Greg månne? Jag shapar fram tomsvängen genom att ställa hindren tätt och sen flytta isär vartefter hon hajar. Hon lärde sig ganska snabbt och det kändes som ett roligt projekt att ta tag i. Jag tycker tomsvängar är urtrista så därför tänkte jag försöka göra nåt roligt av dom… Comments?

tomsväng:

1|
__
2