Nästan 1 vecka

natt blir valparna 1 vecka. Som utlovats så finns nya bilder på valparnas sida. Här får ni lite ögongodis som uppstart… Så här ser det ut mest hela tiden – en hög valpar som antingen sover eller äter. Händer lixom inte så mycket dessemellan. Men vänta nån vecka så… ska vi ta actionbilder!

Eight och Dubbelpricken har fått tydliga tantecken. Övriga är fortfarande väldigt mörka, har bara lite gråbrunt under svansen. Tina kunde se nåt rödbrunt hårstrå på kinden så kanske man kan kalla dom trefärgade hela bunten. Vi får väl se.

Har lite svårt med layouten…

Jag har gjort om Sias syskonbildsida också…ni får surfa lite för o hitta den 
Får se om jag orkar fixa första kullens sida också.

Men här är lite nya sötnosbilder…

En nos att pussa på – och små klor som ska klippas nu… Sött! 

Dagens vikter:

  1. Trean 600 g
  2. BC-Ettan 580 g
    LillfleetFloyd 580 g
  3. Femman 570 g
  4. Lill-Fame 500 g
  5. Dubbellpricken 480 g
  6. Eight 440 g
  7. Pricken 430 g

Alla har ökat som dom ska. 3 hanar i topp.