4 + 4

Em. Lagt ut bilder på valpsidan nu, liten reservation för att jag kan ha blandat ihop bilderna. Lite suddigt blev det också… jaja bättre än inget!
Sia är verkligen jätteduktig. Hon blev lite chockad när första valpen kom i natt – stirrade på den  är det där min?! Den piper! Grejen är att mina bc är lärda att om det piper så går man därifrån (pappisarna..) så hon tyckte det var lite jobbigt i början när dom pep. Sen tvättade hon den lite misstänksamt och skulle hon prompt flytta dom två första valparna upp i sängen… Man blev ju lite orolig när hon greppade hela huvudet i munnen efter att tveklöst ha slukat efterbörden. Men från 3.e valpen flöt det bara på – då var hon helt med i matchen och brydde sig inte alls om pipandet.
Hon fick gå med till brevlådan, det är vad vi har orkat i promenadväg idag… gäller även övriga hundar som fått strosa på tomten i eget mak.

Har fyllt på med mer data på gårdagens blogg – så har jag allt på samma ställe. Tack alla som skriver i bloggen, skickar sms, ringer, håller mig sällskap!!! Jätteroligt! Besöksrekordet på hemsidan har slagits varje dag de senaste dagarna – också kul!  Tack för all support!

God morgon! här är vi trötta o nöjda. Sia fick åtta valpar, 4 tjejer och 4 killar. Tror några blev väldigt glada nu!  Allt har gått utan problem. Första valpen vid midnatt och den sista 4.45. Trodde länge det skulle bli en till men det ser ut att ha gett sig (hoppas det). Sistfödde lille ”Eight” säger hej till omvärlden. Ni som väntar på valp – jag hör av mig senare, måste sova först. Ni som inte väntar – finns hane att tinga.
Sistfödde "eight"