Underbara valpar

Valparna är helt underbara. Har inte ork att skriva så mycket eftersom det är hektiska dagar just nu… Är på Husdjursmässan 4-7 januari och tiden hemma går åt till valp- hund- hus- och fårskötsel. Puh!

Ska försöka ge er lite bilder i morgon. Floyd har iaf apporterat metallen… Sia sover på soffan i valprummet och alla valparna står på bakbenen och biter henne i tassarna…. vilket hon inte reagerar på alls. John hittade och bar in ett grisöra utifrån, vilket efter mycket rabalder till sist hamnade hos Dubbelpricken. Väl uppblött lät jag det försvinna ner i mamma Sias mage.  Prim har burit in en lång vissen stockros… Knut har tagit sig igenom kompostgrinden 2 ggr…  Alla går ut på toaletten om dom får chansen. Vädret tillåter tyvärr inte att ha öppen dörr. Men, man får vara glad att det inte är 20 minus! 
Hörde ett herrans liv och då lekte dom med plåten. Dom får mat på en ugnsplåt (långpanna) och den är rolig att dra omkring på. Låter ganska bra på stengolvet.  Jag gav dom en pet-flaska (brist på leksaker? ) och den är väldigt rolig. Den går att anfalla från alla håll, rulla omkring och ha sig – ja jösses vad kul man kan ha med en sån! 
Ninnie har varit här och kollat på tikarna och först var det Lillfame, sen blev det Femman och till sist sa hon…bestäm du!  Tack Ninnie för hjälpen med valppassningen!
Och Tack Tina för valppassningen i torsdags! Var det Knut som ? Jag måste erkänna att jag är lite förälskad i Knut, vi får väl se…

Finns nog en hane kvar, tror jag. Blir nog att vi börjar bestämma lite veckan som kommer. Spännande!!!

Ettan har tävlat i tre dagar nu och hon går riktigt duktigt. I går, fredag, gjorde hon ett riktigt kanonlopp i hoppklassen. Räckte visserligen bara till 9.e plats (18 helnollor) men det spelar ingen roll. Vi kunde inte gjort det bättre för dagen.  Första dan, torsdag, gjorde hon 2 nollor (lite tidsfel i hoppklassen) och det blev en 6.e plats i agility- och en 13.e i hoppklassen. Hon är rätt perfekt för otränade mig att springa med. Jag försöker handla som om hon vore supersnabb och det tror jag är nyttigt för mig. Vem vet, kanske jag springer med en supersnabb om nån månad? Sia tyckte iaf idag, när jag kom hem att nu vill jag träna!!! Hon sprang fram till balansen och riktigt bad om ett kommando. Så jag dirigerade henne att göra balansen typ fem ggr i rad från där jag stod på trappen. Hon gjorde klockrena uppfarter, ösklösmitt och kanade ner till nedfartens slut. Pussgurka vad rolig hon är!