3 kg

3-kilos-gränsen är passerad. Här är dagens viktliga:

 

Namn Nuv vikt Föd.vikt
John 2,9 kg 380 g
Lillfame 2,5 kg 320 g
Prim 3,0 kg 380 g
Pricken 2,5 kg 280 g
Femman 2,4 kg 330 g
Dubbelpricken 2,4 kg 320 g
Floyd 2,9 kg 370 g
Knut 2,5 kg 280 g

 

Idag har jag sett dom ute i dagsljus för förstas gången på fyra dagar! Oj vad dom tar för sig nu… Hade alla ute i det milda vädret, medan jag ”skottade” skit – HUR mycket skit kan det bli eftter åtta småknoddar??? Under tiden försvann Sia iväg en stund   När jag ropade på henne kom hon tillbaka och jag upptäckte att två valpar saknades…(jag såg inte när dom försvann). Prim kom ganska snart tillbaks genom grinden där dom kan gå ut i hagen där gryten är (den är v ä l d i g t nära vår ytterdörr).. Snabbt räknade jag valpisarna och konstaterade att en saknades… vem kommer uppe från toppen av grytbacken? Jo KNUT´