Knut & jag

Idag tog jag Knut med mig när jag fodrade i stallet. Första vändan bar jag honom dit. Eftersom han hittills aldrig har varit utanför våran grind (annat än i bilen) så visste jag inte om han skulle följa med. Inne i stallet fann han sig snart tillrätta. Det roliga var att han struntade i hästar, de andra hundarna, foderkärran etc. Han såg bara ….. mig! 
Vilken gullgosse! Han följer mig som en skugga vart jag än går – det är kärlek! 
Nu blir det inte så många såna gosestunder eftersom jag har tre valpar till som vill bli ompysslade. Dom är bara SÅ härliga allihop. Det märks verkligen att hälften har åkt, nu myllrar det inte längre.

Har fått så gulliga hälsningar från valparna som åkt. Allihop verkar ha acklimatiserat sig jättebra. Blev lite orolig för Floyd som inte sovit ordentligt igår på dan. Men efter att ha pratat med Sandra så är jag lugn igen. Läget är under kontroll även där! 

Här är en länk till Myy-mattes hemsidahttp://www.kolumbus.fi/joski/ajankohtaista.html
och på telefonen står det att Viggen bytt namn till Snoddas.
Tur jag inte börjat med hemsidorna än… 

Har massor av bilder men just nu ingen tid över för såna xtravaganser. Men håll ut!

Idag har vi haft förberedande vallningskurs här hemma. Åtta deltagare och det märktes att dom tränat sen förra gången. Kul! Det är ett härlit gäng med lovande hundar och det ska bli jätteroligt att följa dom framöver. Såklart är det extra spännande med Fames tre barnbarn!
Dom tre är ganska lika till utseendet men skiljer sig rätt mycket för dagen inne hos fåren. En är ganska mycket tränad och ser hur fin ut som helst. En är busig. En är lugn som en filbunke.