DNA

Igår tog vi blodprov på Kelli för att kolla hennes anlag för CEA. Jag vill ju veta för att kunna välja en lämplig hane åt henne när det blir aktuellt. Har inte tänkte para henne förrän nästa vinter men nu börjar jag vackla lite. När ”alla andra” gottar sig med valpar så kommer suget… men vi får se! Har ni tips på lämplig hane så hojta! Hon vill ha en liten cool grabb, typ Knut men mer outcross 😉

Ettan fick en koll av sina tänder som ser bedrövliga ut. Hon har grym tandsten och hon bara vägrar låta mig skrapa bort den. Bokade tid för ultraljudsanering. Nu ska hon först stå på antibiotika några dagar innan. Detta för att saneringen frigör väldigt mycket bakterier och det är inte ovanligt med allvarliga infektioner i samband med detta. Så på måndag ska hon bli fin i munnen igen!

Jag tog även ut ett pass till Kelli nu när vi KANSKE ska åka till Danmark, måste bestämma mig snart. Lutar åt att jag åker ensam och stannar i Ullared på hemvägen i så fall. Har nämligen date med Anna o Siggan där 😉

20 svar på ”DNA”

  1. Våga inte planera för valpar snart… Jag kommer vara hemma en del nästa år (… ;)) så vill INTE bli suktad!! Hoppas du ska till Hund 2011, har tagit ut ledig dag för att kunna gå 🙂 Men vore ju inte pjåkigt o ses innan dess oxå!
    KRAM

  2. Jobbar 🙁 ev ledig på tisdag nästa gång, borde veta efter imorgon om det blir jobb eller ledighet återkommer då om det inte e tvärtjockt för dig ändå den dagen.

    1. Skulle jättegärna ta Dogge, jag supergillar Maria Avenas Scott som är helsyskon i blod till en sådan valp. Men jag vågar verkligen inte efter all hd i Sias kull. Jag vet att det är osannolikt att råka ut för det igen men som sagt, jag vågar helt enkelt inte.

  3. Finns en himla fin liten hane hos Peter Bengtsson. Svart-vit korthårig. Jag vet dock inte så mycket om hans härstamning men gillar det jag ser.

  4. Jenny och Anja, båda är importer och jag vill gärna ha lite siffror att luta mig mot, inte ta ett oskrivet blad… jag inser att urvalet blir smalare och smalare…

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.