Hassel samlar erfarenheter

Hassel (5,5 månad) och Sia (9 år) följer med in till tackorna när jag ska pyssla med deras hö. När ni kommer in i filmen har jag smackat på Sia för att flytta undan fåren medan jag jobbar. Hassel har förstått och skyndar före…

Nu går han på hennes kommandon smack och ”kom så går vi”. Det var väl inte riktigt så jag hade tänkt mig han skulle lära sig men nu känns det som att det bara är tacka och ta emot. Han bjuder fina saker och jag tar tillfället. Rätt eller fel – det får framtiden utvisa. Skulle han visa det minsta hets eller vilja jaga fåren skulle jag naturligtvis inte riskera att släppa med honom på det här viset. Jag tror också det är bra att Sia backar upp så han får känna sig stor och tuff och att tackorna flyttar sig för honom.

5 svar på ”Hassel samlar erfarenheter”

  1. Haha, oj så modig han blev och ökade tempot efter att han vänt sig om och kollat att Sia var med på noterna-;). Han har ju jättefina rörelser.

  2. Sötskrutt!
    I min värld kan det ju inte vara fel (men vad vet jag, hehe), bara bra att utnyttja situationen till bra erfarenheter! Plus så har ju du nu gjort i flera generationer när det gäller andra situationer med hundarna och hur fina är dem inte?
    Kram

  3. Wow vad fint, och vilken bra start! Är på jakt efter får föresten. Kan hämta dem i april. Har du några förslag på var jag kan få köpa en fem -sju stycken?

    1. Hej! Just nu vet jag inte om några får till salu. Prova slänga ut en krok på SULVKs Facebook-sida!

Kommentarer är stängda.