Hur mår du Knut?

Hur mår du Knut?

knut_131212
Det är många som frågar hur det går med Knut och hans rehabilitering. Det är verkligen jätteroligt att han har en sån ”fanclub”. Men så är han verkligen en speciell kille …. bäst helt enkelt. The king!
Frågar man Knut så mår han toppen, han vill träna mer – m y c k e t mer. Matte är en fegis.
Vi ska på återbesök hos Maria på söndag och då får vi se vad hon säger.

Sia då?

sia_hej
Sia bär sina 10 nyfyllda år med stolthet. Hon har inga planer att lägga tassarna på tävlingshyllan. Tvärtom så siktar hon på World Trial och EM nästa år, så det så. Sen må hennes matte snacka om pension och sån trams, pensionera sig kan hon göra själv! Hur många gånger ska man behöva bevisa att man är helt överlägsen i den här familjen?

Ett svar på ”Hur mår du Knut?”

Kommentarer är stängda.