Bonus kom inte med på VP

Inte oväntat med många överanmälningar men ändå besviket att inte komma med på det VP vi anmält Bonus till.

Anna skulle gått VP med Bonus i höstas men så fick hon ryggskott och kunde inte träna sista månaden. Alltså strök hon henne och vi la de planerna på hyllan. Och så dök det här VPt upp den 28 december. Perfekt, nu kunde jag hjälpa till att träna Bonus och vi bestämde att jag även skulle köra henne på VP eftersom restid och decembermörker inte främjar träning.
Så Bonus har bott här en månad snart och tränar riktigt fint. Hon gör framsteg varje dag och känns absolut redo för att klara provet. Så blir hon tredje reserv….minimal chans att tre stryker sig. I höstas var det ju så många VP och de som blev godkända ströks till kommande VP och det blev gott om platser på de flesta. Jaja det är egentligen ingen brådska men nu vet vi ju inte när nästa chans kommer eftersom det blir nya regler. Hade varit så skoj, framförallt för Anna som kommit igång med vallningen igen, att få lite blodad tand.

Nu börjar vi med delningsträningen i stället! Knuten näve! IK1 och VP here we come!bonus