9-veckors-bilder!

Anna har kompletterat sin valpöversikt med 9-veckors-bilder på alla valparna! Sååå roligt att se hur de utvecklas. Jag njuter av att följa framfarten i allas bloggar, mail, telefonsamtal och sms som kommer.
Ja, det gäller såklart inte bara de yngsta valparna utan i lika hög grad de som är äldre!!!
Det är så roligt när de hör av sig.

Här har vi lyckats få liv i min bil nu så förhoppningsvis blir det Lagga-träning ikväll. Vi fick ta fram instruktionsböcker till båda bilarna för ingen av oss hittade batteriet.  Hur korkad kan man känna sig?… Det är liksom bara konstatera att vi är bortskämda med nya bilar och ny teknik (som vi inte kan). Tacka vet jag gamla goda tider när batteriet satt under motorhuven 😉

9 svar på ”9-veckors-bilder!”

  1. Jag skulle hjälpa grannen att starta hans bil men vi hittade inte mitt batteri först 🙂 Men när vi rucklat på alla plastbitar på motorn så fanns det ju där tillslut 🙂 Jag var glad bara för att jag faktiskt kunde öppna motorhuven själv. Så går det när man köper nya bilar..

  2. Vår V40 ville inte starta idag och vi blev extra tacksamma över att vi just kört vår gamla diskmaskin till återvinningsstationen och inte har hunnit sätta tillbaka mittgrejen bak i V70 eftersom vi behövde ta hjälpa av batteriet i den.

    1. Men i min V70 finns det en liten fiffit +pol under motorhuven på vänster sida… så det går att ladda utan att utrymma där bak.

    1. Hmm, varför har inte min en sådan då eller kanske har den det som jag inte vet om… Måste kolla i morgon för nu vill jag inte gå ut och kolla i kylan!

Kommentarer är stängda.