Liten valpträff idag :)

Idag har de tre Flaxavalparna hälsat på och vi har firat deras 1-årsdag så här lite i efterhand (de föddes 4 november 2009). Vi trotsade snön – jisus vad mycket det har kommit – och vallade lite förstås!

Roligt att se hur polletten trillade ner hos Vide och han kunde vara lös och börja balansera lite.


Vide tränar i lilla fållan

Dee har egentligen fårvila eftersom hon blir för låg av den press vi behöver lägga på henne. Nu fick hon bara gå in i lilla fållan och gå ett varv (ett enda varv) i koppel och med mycket beröm. Det blev många envarvsvändor för henne och hon skötte sig klockrent varje gång. Det kliade i fingrarna såklart, att köra lite mer men det får vänta till våren. Tror det kan bygga självförtroendet att hon får göra många goda lugna erfarenheter.  

Dee går ett varv – se sån fin stil hon har!

Wick blev först lite förvånad att fåren var rörligare än sist men fann sig snart och balanserade fint. Dax att gå vidare med träningen med större utmaningar för honom.

Wick balanserar

Det blev såklart mycket prat och fika med Helenas goda saffransbullar. Himla mysigt att träffas. Anna och Flaxa skulle ha varit med men var tvungna att lämna återbud. Saknade er!!
Tusen tack för en trevlig dag och för den härliga frukt/godiskorgen. Nu vet jag vad jag ska mumsa på ikväll :mrgreen:

Tack Sandra, Anna, Therese och Helena! Mumsigt!

2 svar på ”Liten valpträff idag :)”

  1. Hej! Å vad ledsen jag är att jag inte kunde komma. Tror att stressen över att nästan köra av vägen + 40 minuter försenade kurser gjorde att smärtan ballade ur. Idag har jag varit ytterligare tre timmar i ridhuset på förmiddagen men med en lugn start utan stress. Jaja man lär sig så länge man lever. Skulle så gärna varit med och kramat på puppisarna <3

Kommentarer är stängda.