2011 återblick

Ettan
Fortsätter må bra som pensionär. Har fått en egen blogg under året.

Fame
Fyllde 11 i maj och avslutade sin tävlingskarriär strax efter på hemmaklubben med att bli 7.a i agilityklassen och med SM-pinne.
Därefter, med ålderns rätt, måste jag inse att hon har blivit lite sliten. Hon blir lite framhalt och stel efter ansträningning. Av den anledningen fick hon gå i pension lite tidigare än beräknat. Annars är hon pigg och glad och hänger med på allt. Finaste Femsing!

Sia
Har enbart fokuserats på vallningen i år och det har gått bra. Hon gjorde en strålande insats i SM-kvalet men med en snöplig incident i delningen, som jag får ta på mig, och som gjorde att vi inte gick vidare. Hon avslutade året med att vinna i fin konkurrens på ett mycket bra sätt. Sia överraskar mig hela tiden, Wow liksom!

Knut
Har funkat fint i vallningen i år och gjort några riktiga kanonrundor.  Vinsten på Mörkö och 9.e platsen på SM är årets höjdpunkter. Mot slutet av året, tack vare kurser för Peter Nilsson och Bobby Dalziel, har vi även hittat bra utgångar. Ska bli spännande se vad nästa år kan erbjuda!
Agilityn har gått mindre bra vilket kanske inte är så konstigt eftersom störst fokus legat på vallningen. Felfritt lopp är lika med vinst, så har det varit sen debuten. Nu är han nyfyllda 5 år så det är långt mellan de där nollorna, men när de kommer så är det desto roligare! Nu är det två pinnar kvar till 3.an!
Min Kung!

Kelli
Har väl inte rikitigt fått chansen på vallningstävlingarna eftersom jag satsat mest på Sia och Knut. Hon har fått hänga med dem på några IK2 i höst och gjort det bra. Vi råkade komma med på Fårfor Cup och även där gjorde hon bra jobb även om det inte blev nån framskjuten placering. Till nästa år hoppas jag att hon ska vara mer genomtränad för att kunna konkurrera i IK2.
Agilityn har gått desto bättre och det har blivit flera vinster samt uppflyttning till hopp 3 och agility 2, detta trots att Kelli var borta från tävling och träning en månad i somras på grund av en olyckshändelse där hon slog ut flera tänder och opererades två gånger.
I år hoppas på att det blir läge att  ta valpar på Kelli, nog vore det roligt med en Kelli-Copy… Guldungen!

Eva
I år när hundarna har varit någorlunda skadefria, ja då var det min tur. Två gånger har jag blivit påsprungen från sidan in i mitt opererade högerknä. Ett ligament är söndertrasat men man gör inget åt det mer än tränar. Jag har även fått neelingterapi i knäet och det är helt okej nu. Som om det inte räckte så drog jag på mig en hamstringskada i andra benet under Gotlandstävlingarna i juli. Jag kunde inte springa, det var helt omöjligt. Vi gjorde en rockad med vårt lag och alla hundarna bytte förare, gick in och tog en SM-pinne! Hur coolt var inte det!!! Tack vare Eva-Britt fick jag sen tipset att linda låret stenhårt vid ansträningning. Det gjorde att jag kunde hanka  mig fram någorlunda på Skutskärsdagarna och faktiskt vinna en klass med Knut! Hamstringen känner jag av ibland så det gäller att värma upp sig ordentligt – alltid!

Det var allt för nu – ha en härlig nyårskväll!