Lyckat i Svanberga

Igår debuterade Kellis pojkar Hassel och Kjapp i IK1 i Svanberga. Vi blev lite uppskrämda innan, att djuren skulle vara springiga och svåra. Det visade sig lite överdrivet, djuren funkade kanonbra. De var inte plättlätta men skötte sig hundarna så gick de dit man ville.
Kjapp och Kenth gick kanonbra, fick ihop 86 poäng, ett förstapris, och en andraplats! Superroligt! Även Hassel skötte sig fint, framförallt är jag nöjd med hämtet. Han är inte riktigt styrbar i alla lägen än så det blev en del vingel. Vi fick iaf 81 poäng, ett andrapris och en sjundeplats. Härligt!

Förutom att ha tävlat har jag varit funktionär och ställt ut både igår och idag. Knut har fått jobba mest och det är så roligt att han verkar helt återställd i sitt ben nu.

Idag var det VP och många av mina elever senaste tiden deltog. Allihop var verkligen superduktiga och gjorde riktiga kanonrundor. Annika, Anna och Lotta från VP-kursen – ni gjorde ett superjobb. Lotta hade otur med fålla ut och en hotfull tacka, annars en topprunda. Nästa gång fixar ni det! Annika och Anna blev båda godkända med sina hundar, Anna med båda!! Och Veronica och Pia som varit här och vässat formen senaste veckan var också superduktiga. Stort grattis till er alla!

svanberga_funk
Utställargänget i Svanberga. Uffe, Björn, Barbro, Olle och Lelle
svanberga_knut
Knut tittar på när Annika och Storma driver.

svanbergaLP