Kelli på Nordiskt Mästerskap

nordiska2015
Foto: Anna Lundberg

I helgen som gick deltog Kelli och jag på Nordiska i Danmark. En jättefint arrangerad tävling på fina djur i Holstebro på västra Jylland.
Kelli jobbade på fint och jag är nöjd med hennes insats, misstagen vi hade var helt och hållet mina. Det blev en blygsam individuell 30.e placering (av 60). Roligt var det att vi fick vara med och bidra till Svenskt Lagguld! Norrmännen har dominerat vallningen de senaste åren så det är första året på länge som Sverige tog hem den titeln. Roligt!

Individuellt vann norske Jo Agnar Hansen med Tysswg Kate men sen var det svenskt på resten av pallen. Barbro Klingborg tog silver med Fårvallarens Lille Bill och Anja Holgersson brons med Random John. Vi hade ytterligare fyra svenskar i final, Marianne Klima, Karin Söderberg, Katia Maines och Gunnel Boström. Hela sex ekipage i final, det är bra! Grattis alla!
Här är lite bilder, tävlingsbilderna har goa reskompisen Hanna Eriksson tagit: