2.a på KM och valpar planeras…

KM i vallningsklubben SULVK idag

Knut kom 2.a i Balderstaven på 83 p efter Barbro och Noa på 87. 
Han gjorde sitt bästa hämt hittills med fullt på utgång upptag och totalt 47 p. Missade vinsten på malteserkorset där vi tappade 6 p.

Cima vann Novisklassen efter en jättefin runda. Där kan Bettan vara riktigt stolt! (och Ann och Fame och…) Tvåa var Robban med Molly, också jättefin.

Cissi vann Viggobrickan. Hon går så himla bra, riktigt roligt! Där har du en blivande stjärna Ann! Karin o Kip 2.a och Malin o Swift kom 3.a.

Brassekannnan vanns av Barbro och Noa, tvåa var Malin med Prim! Joski o Myy kom 5.a efter massa strul vid fållan.  

Rena släktträffen alltså 😀

I morrn är det dax igen, håll tummarna! I morrn håller vi också tummarna för Malin o Swift som ska tävla sista deltävlingen i Exclusive Agility Series. Om de vinner får de 10.000 kr!!! och chansen är mycket GOD!!! De leder nämligen!

Valpar planeras!
Jag har fått förtroendet att låna Anna Mullers fina Flaxa för att ta en kull valpar i vinter. Hon har precis börjat löpa så det blir parning i slutet nästa vecka med Mosse Magnussons nya stjärna Sam. Jag tror Flaxa och Sam kommer passa bra ihop, lite samma typ av hund. Båda har superintressant härstamning. Flaxas pappa Ropers Tom är mycket välmeriterad och har många fina avkommor. Flaxas mamma Tillymauld Nell är även mor till bla Lawrensons Spot och Ibbotsons Zac som tävlar i engelska vallningslandslaget.
Flaxa gjorde godkänt vallhundsprov förra sommaren och därefter har Anna valt att satsa på agility i stället och där är Flaxa dubbelchampion och en av landets snabbaste hundar. Hon har även ett bra MH-resultat med godkänt på skott.
På Annas hemsida finns massor av info om Flaxa, bilder, filmer mm.
Finns även lite mer info på min hemsida.
Är du intresserad av valp kontaktar du mig på ek@seglinge.se