3.a

Knutte kom 3.a på 90 p. Kortare men svårare bana idag. Han fick 48 på hämtet även idag. Själv var jag sådär nöjd eftersom han stannade kort. Men det visade sig vara i draget och han startade upp dem rakt. Roligt att Knutte hade rätt och att domaren belönade det. För övrigt är han verkligen som en dröm att köra, bara maler på. Jag får dra lite i bromsen emellanåt och se till att styra. 
Välförtjänt vinst till Helen med Ella på 94 och tvåa Mats o Dell på 93. Grattis!
Roligt också att Ann tog 1-pris med Peggen på 89 p. Hon går skitbra! Grattis!
Såg en jättefin Knut-brorsa idag, Metazz Curry ”Scott” (Rob-Azzta), den gillade jag jättemycket! Ska bli kul att följa i fortsättningen.

Nu har Anna varit o ögonlyst Flaxa och allt såg ok ut inför parningen. Vi ska göra strykprov nu till veckan för att försöka tajma parningen. Jag hoppas kunna åka ner till Mosse i helgen, i samband med att jag ska tävla i Sörmland. Verkar stort intresse för valpar och det är ju kul!

6 svar på ”3.a”

  1. Oj, så Flaxa var DEN hunden 😮 Såg henne i Skutskär, var jätteimpad av hennes mjukhet och förmåga att korta in sej samtidigt som hon har ett jättetryck, wau 🙂

  2. Jag tycker oxå JÄTTEmycket om den där lilla Zcott 😉 Lycka till med kommande valpar! Meta L

Kommentarer är stängda.