Seglinges Vide har hälsat på


Vackra Vide med matte Sandra har hälsat på idag. Självklart blev det möte med fåren. Vide och Sandra är nybörjare så det blev ett par rundor i lilla fållan. Efter ett tag började Vide förstå och jag tycker vi kom riktigt långt. Nu hoppas vi den elaka tackan därhemma får flytta så att Vide kan komma igång och träna hemma också! Ett kort filmklipp blev det och lite fler bilder längre ner.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=CdIgKo9_VzI]
Han ville helst att fåren skulle stå längs staketet. Sandra fick jobba på att försöka få honom att tänka ”runt”. Kolla vilken bra tajming Sandra har och trampar på kopplet när de ska vända. Vide kunde busa till det i vändningarna och när han skulle lämna fåren så det gällde att läsa av honom och förekomma. En fot på kopplet i rätt läge blev ju perfekt.

6 svar på ”Seglinges Vide har hälsat på”

  1. Stort tack för idag Eva! Det var såå kul och jag lärde mig massor. Nu ska vi öva, öva , öva!

Kommentarer är stängda.