Pedagogisk

Igår kände jag mig riktigt pedagogisk.
Körde ett slalompass med Ninjo. Ställde först upp fyra pinnar med två hopp före. Han sprang bara förbi slalomen. Fick en time-out. Dvs. han fick helt enkelt gå in och så tränade jag Busy i stället.

Sen var det Ninjo igen. Inga problem den här gången, kunde både höger o vänster första gången (!) Lade till två pinnar i taget. Han fixade fakiskt 12 pinnar till slut – från båda hållen. Då är den lite V-ad. Försökte köra 3 ggr på varje sida och det var inte förrän vi kom upp i 12 pinnar som han gjorde något fel. Och då var han säkert trött i huvudet. Kul att det äntligen går framåt iaf.

Busy klarar 12 pinnar både höger o vänster nu. Nu är det dax börja fila på svårare ingångar.

Sia fick lite hoppträning och hon rev bara en gång och då hade jag ställt hindren väldigt nära för att provocera. Sen fixade hon att hoppa hur nära de än stod. Hon anpassade sprången perfekt! 

På kvällen kom Anna & Flugan ut och vi fick till ytterligare ett superlugnt och bra träningspass. Vi körde på baggarna ute i stora hagen igen. Super! Flugan börjar få riktigt bra djurkänsla och balans till Anna. Hon har varit lite osäker på andra sidan flocken förut men det börjar försvinna helt nu. Bra jobbat Anna!