Meadow Road

Medde (Meadow Road) har blivit sämre senaste tiden och tiden börjar rinna ut för hans del. Han är 27 år, har tävlat som en av världens bästa hästar, verkat som avelshingst i USA, Sverige och Norge, levt som pensionär här i 2 år. Just nu går han i trädgården och betar bland hindren – så himla cool och nöjd. Men lungorna börjar ta slut och han har svårt att hålla hullet. Nisse (vet) var här nyss och försedde oss med lite smärtlindring etc. så hans sista dagar ska bli så drägliga som möjligt.

Bra VALLNING igår:

Igår var tacklammen lugna igen! Mkt skönt! Nancy var här med Hill o Chex och vi vallade igenom allihop, även stor-Browna med Kännet o Märta fick vara med. Kanske dom får gå på tävlingen också så får vi ihop en grupp till. Det är otroligt mycket anmält, 36 st, och vi har satt 20 som max antal starter. Får möjligen ihop nån grupp till men 36 är otänkbart. Så det kommer bli många bortlottade.

Vi bestämde att inte träna nåt mer fålla ut på dom som ska tävlas på. Sen har jag funderat lite och bestämt att vi verkligen ska göra allt för att valla dom lugnt, ge dom mycket tid att beta etc. Placera ut folk o hundar i förväg där det är mycket drag så dom aldrig får chansen att sticka iväg. Får dom bra, trygga erfarenheter med klara regler så kommer dom svara med att bli bra, trygga att valla på (så klart). Ställer lite högre krav på oss förare men det är ju bara bra. Jag menar, grunder kan vi träna i 25.an.

För ÖVRIGT:

så kan man undra om jag har TVÅ phalener…