Maglarp dag 1och… kanske valpplaner….

Längesen det gick så här dåligt resultatmässigt på en tävling… MEN faktum är att jag ändå är rätt nöjd. I alla fall med Knut.

Det var dolt hämt och både Sia och Knut slog ut och följde terrängen, blev därmed vida, djupa, slog över och fick styras lite i upptaget för att hitta djuren. Kostade 7 resp 8 poäng med den utgången. Bobby drog stenhårt om hundarna var vida. Att vara vid är ett problem som inte riktigt brukar vara mitt så det är iaf inget som bekymrar, snarare tvärtom var det bra att de gjorde som de gjorde.

Sen var det väldigt svårt med närarbetet. Tratten först var helt hopplös om det började krångla. Sia låg på för hårt överallt så med henne var det inte konstigt att det blev svårt. Men med Knut hade vi allt upplagt för bra avslut men jag lyckades krångla till det ändå.

Förhoppningsvis har vi lärt oss något inför morgondagen 🙂

Har sett Kellis syskon Becka och Sam och de är verkligen jättefina. Och vet ni… Kelli löper! Jag funderar på att para henne, kan bara inte riktigt bestämma mig för vilken hane jag ska använda. Har ett par alternativ på gång 🙂 och borde typ bestämma mig NU. Kanske borde jag lämna henne här nere…

9 svar på ”Maglarp dag 1och… kanske valpplaner….”

  1. Å vad spännande! Älskade Inz-linjer 🙂 pussa på den äkta varan o hennes släktingar åt mig! O Åsa o Bo!! O kom i håg att uppdatera om hur du gör, nyfiken juh! Kram

  2. GRATTIS Eva och dogsen! Och på Sias födelsedag slog ni till!!! Jag skickar guldmedaljen! xxx

  3. Åh vad är det jag läser!!!!:-))) Jag som kommer vara föräldraledig nästa vår och sommar och ev. längre!!! Menar du allvar så måste jag definitivt börja bearbeta sambon här hemma snarast! Jag har t.o.m. tänkt tanken att valp till våren/sommaren egentligen skulle passa mig riktigt bra. Hur många är vi som vill ha Kelli-valp?

Kommentarer är stängda.