Blir galen av att vänta…

För en vecka sen var Knut på magnetröntgen och det skulle ta ca en vecka att få svar. Nu är det fredag och klockan är 3. Ingen har ringt så jag slog en pling till Ultuna för att höra hur läget var. Jodå, det finns ett svar. Men ansvarig veterinär är LEDIG idag.

Jag hatar dessa bortkastade dagar – just nu känns varje dag som en förlorad dag när det gäller Knut.

Jag fick svaret ”jag hoppas NN har tid att ringa dig efter helgen”.

Fakturan på 10.000 kr – den kom igår.

4 svar på ”Blir galen av att vänta…”

  1. Jaaa Eva, det är verkligen urjobbigt för dig och otroligt dåligt av kliniken, i synnerhet med tanke på vad de tar betalt. Har tänkt på er och undrat vad du fått för svar om Knut. Zacks operation fördröjdes över två månader bara p g a seghet i systemet – och då drev jag ändå på rätt bra… Överlev helgen, och tur att du har så mysiga valpar som hjälper tiden att gå!

  2. Man har lust att svar ”jag hoppas att jag har tid att betala fakturan någon dag” 😉 blir förbannad på sådan nonchalans!

Kommentarer är stängda.