Hassel 6 månader


6 månader Hassel och full av bus och livsglädje! Han tar sin ”uppgift” på största allvar när vi ska fodra hos de dräktiga tackorna. Som om han aldrig gjort annat går han bara iväg med dem. Idag bad jag honom vänta medan jag gick in i hagen och ställde mig på andra sidan fåren, då lyckades jag få den här fiina sidobilden när tackorna och Hassel gick förbi mig. Han har ingen aning om att balansera till mig, han bara går och flyttar/håller djur. Behöver jag säga att jag tycker om honom, mycket!?


Här har vi vänt fåren och han puttar dem tillbaks mot stallet, alldeles lugnt och fint, totalt utan stress.

Längre än så här får han inte ta dem för då hamnar de på vägen.

Kom så går vi! Underbara lilla hund!

De där örat, det trillade ner igen i början av januari. När han var fem månader stod båda öronen stadigt, vi får väl se vad det blir av dem. Rätt charmig så här också.

Grattis alla syskonen på 6-månadersdagen!

8 svar på ”Hassel 6 månader”

  1. Det ser ut som om han ler på sista bilden ! Han kanske har fått något från sin far ! Örat menar jag, det vänstra tippar på Loki också medans det högra står 🙂

  2. Grattis Hassel, och alla andra syskonen på halvårsdagen! (fasen, jag trodde de blev 7 månader) Det enda man kan klaga på (man måste ju hitta nåt) är att uppfödaren tog all fårcoolhet själv till sin valp. Vi andra då?

Kommentarer är stängda.