Simma Vattentraska Valla i ridhus och lite Film …

Knut är hos Maria i Västerås och tränar upp sin rygg och bakkärra. Jag är så tacksam att Maria kunde hjälpa mig med detta, nu får han verkligen alla chanser att bygga upp sig ordentligt. Jag får små gulliga SMS varje dag med liten rapport om vad de gör. Se här!

Jag tycker det ser väldigt fint ut!

I år har vi återupptagit simningen också. Jag tycker det är så bra att kunna underhålla konditionen på ett bra sätt. Så här års är det ju svårt få till bra träning. Vissa dagar är det helt underbart ute i snön men vissa dagar är det snorhalt och skare. Då är simning toppen!

Här är det Kelli och Sia som jag försöker övertala att simma i jetstreamen. Foto: Lena Brundin.
Igår var Lena med och provsimmade sina hundar för första gången och så blev det en café latte efteråt. Roligt!

Idag har vi för första gången hyrt ridhuset på Seglinge och tränat vallning jag, Lena och Anki. Fåren fick åka hästbuss och det fungerade över förväntan. Jätteroligt med lite kvalitet på träningen. Vallning har det varit tunt med senaste månaderna.

Sia skötte sig utmärkt. Jag hade flärpen trollstaven  med mig och då går hon fantastiskt lugnt och koncentrerat.

Kelli är lite ivrig för dagen så jag får hålla igen henne en del, plus återfaller hon lite i att glida mot balans för att hämta. Men i det stora hela är hon jättefin.
Här kommer en liten film på Kelli