Bortlottad…

För första gången i min 15-åriga agilitykarriär har jag blivit bortlottad! Det är Knuts officiella debutdag. Jag har full förståelse för åtgärden men det är lite komitypiskt… Jag och Anita har nämligen sedan mycket länge planerat en utmaning – vem tar första pinnen! Och vår gemensamma debut med Vicki och Knut ska ske just det, den 16 maj…. Nu får hon en HEL dags försprång …  😯

”På grund av mycket stort antal anmälda till vår tävling den 16/5 har vi tvingats begränsa antalet starter genom lottning. Vi har försökt få tag i fler domare men inte lyckats med detta och tvingades därför att lotta vilka som skulle få starta. Vi har gjort en reservlista se nedan, om Du vill vara med på den hör av dig snarast annars återbetalas startavgiften inom kort. Vi hoppas du har förståelse för detta och önskar dig lycka till i ditt fortsatta tävlande.”

Reserver 16 maj

Large

 

 

1. Malin Enberg

Julle

 

2. Veronica Bache

Femme

 

3. Pelle Lindberg

Gucci

 

4. Eva Karlsson

Knut

 

5. Kjell Pettersson

Karma

 

6. Kerstin Eriksson

Gromit

 

7. Angelica Bystedt

Embla

 

8. Anette Latynska

Nikita

 

9. Alexandra Widlund

Floyd

 

10. Elin Örberg

Zandor

 

12. Annika Dahl

Takida

 

13. Madeleine Lévai Sandelin

Virus

 

14. Inger Hessman

15. Johanna Ehlin

 

Tuva

Rally

 

 Ja det här problemet med bortlottning skulle vara MYCKET ENKELT att lösa om den korkade regeln att domare inte får tävla samma dag de dömer inte fanns. Finns till exempel en domare bland de bortlottade, om Veronica fått döma en smallklass före eller efter hon tävlar med Femme så hade saken varit biff.

Jag hoppas verkligen att den regeln kommer ändras vid nästa regelrevidering! Vet bara själv med vår egen tävling hur ENKELT allt kunde ha varit!

Domare ska självklart få tävla före eller efter avslutat uppdrag (samma dag)!