Dag 54

Flaxa mår bara bra, magen växer och jag undrar verkligen hur många det kan vara där inne!? Hon hänger med på promenader och jag får ha henne i koppel mesta tiden, så hon inte flänger runt för mycket. Inte säker på hon förstår sitt eget bästa där… och de andra hundarna drar ju såklart igång henne. Tänk nästa helg kanske det kryllar av småpuppisar här!!!

Ninnie och Maria har varit här i två dagar och tränat framförallt med Kate och Peace. Vi har mest koncentrerat oss på tempo och rörelser i flankerna. Roligt att detaljträna tycker jag! Knut behöver bli bättre på korta innerflanker så det ska jag försöka få till i vinter.
Och så blev det förstås en hel del delningar. Tycker vi fick till dem riktigt bra med alla hundarna. Jag fattar inte riktigt vad som hände i Sorunda där det strulade så med delningarna. Förmodligen är det något jag signalerar i vissa stressiga situationer…
Torsdagkvällen ägnades åt roliga diskussioner, god mat och gott vin. Mycket choklad gick det åt också 🙂

Idag ska jag åka och hämta bagge så det blir nya lamm till våren. Vintern närmar sig med stormsteg, känns det som… Bilen fick vinterdäck häromdan. Har ett projekt kvar med urskottning av fårstallet (puh!) och samla in en del staket. Men sen är vi redo för snö!

I morgon blir det agilitytävling för min del. Fame och Ettan ska vara med i Folksam Cup-finalen som går i en inomhushall i Norrköping. Vi är inte direkt i toppform men det ska bli roligt träffa alla igen, det var längesen nu!

Har funderat en del på nästa år och det lutar nog åt att agilityn får stå åt sidan till förmån för vallningen. Men men … det har jag ju sagt förut och ändrat mig 😉 Vi får väl se! 😀