Kelli på kurs

Idag var det dags för valpkursen för Malin igen. Kelli och jag har ju missat massa gånger under hösten men nu ska vi försöka vara med igen. Idag såg det mest ut så här för Kellis del

vänta vänta vänta medan matte lyssnar på Malin. Läxa till nästa gång blev framförallt att göra en träningsplan och öva upp bakbenskontrollen.
Ja, som ni ser var kameran med men det var svårt med ljuset uppe på lidret. Jag har fått skoja lite med bilderna, fixat blixtögon och annat. Här är gänget:

Mia och Amadeus


Marias Aston


Karin och Troll

 
Anja och Linus

Jag lägger inte upp alla bilderna här men när ni klickar på en bild så kan ni bläddra mellan många fler än som syns här.

Så himla roligt träffa alla igen och nu blev jag lite peppad dra igång träningen igen 🙂  Jag har blivit helt försoffad här hemma. De senaste månaderna med valpkullen har egna träningen verkligen legat på is. Men nu jäklar så är vi på G!

5 svar på ”Kelli på kurs”

  1. Haha jag förstår att 6 x Flicka har tagit tid med tanke på vad hon tar i anspråk 😀 Känner mig som en sliten fembarnsmorsa…

  2. Försoffad är precis rätt här också… skulle behöva nån som sparkade mig i ändan emellanåt…. men det är ju så himla kallt varenda dag.. ingenting blir gjort man är liksom förstelnad på nått vis i kylan:)

  3. Tack för att du fotade, jag glömme alltid att ta med kameran. Jag har skrivit lite mer av det jag kom ihåg i min blogg. Gå gärna dit och kommentera om jag kom ihåg fel! 🙂

  4. Kul att se kort från kursen, tack Eva!
    Nu har jag ju inte sett er alla på jätte länge och alla verkar ha vuxit till sig ordentligt.
    Måste tjuvlyssna lite så jag vet vad jag och Oj ska träna på;-)

Kommentarer är stängda.