Vilken helg!

Har haft en mycket rolig helg i Gävle på trevliga tävlingar. Inga framgångar för egen del men Seglingehundarna har radat upp fina resultat! Det är verkligen tur att det finns fler än de egna hundarna att glädjas åt! Roligt också med gänget som peppar varandra, det gör otroligt mycket för stämningen.

Grattis Anita och Toni till den strålande come-backen! Vinst på direkten och flera riktigt fina lopp! Järnvägar vilket tryck det var i henne nu!
Roligt också att lilla Vicki lyckades så bra!
Film på Tonis vinnarlopp
[youtube=http://http://www.youtube.com/watch?v=tNGb2P4E7eE]

Grattis Malin med Prim och Swift till imponerande insatser! Två vinster med Prim och uppflyttning till trean. Tvåa i klass 3-debuten med cert  f ö r e  Swift som kom trea. Tre riktigt fina lopp med Swift och fina placeringar.  Och lilla Nick ser ju bara helt fantastisk ut, wow!
Film på Prims certlopp (1. Timmy 2. Prim 3. Swift 4. Ia 5. Flax)
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=YMMROm3pSWE]

För egen del har det inte stämt alls under helgen. Jag har mest känt mig som en urusel förare. Fick till ett hyfsat lopp med Fame och det räckte till en 11.e plats av ca 60. Det får väl anses godkänt i dagens konkurrens.
Knut går otroligt bra men han är inte helt säker på vad han ska göra. Den här helgen hade vi problem med tjuvstart (!), trillade av balansen… och sen var min tajming verkligen helt kass, speciellt i det sista loppet. Shame about the handler eller hur var det nu…  Jag var riktigt arg och besviken på mig själv igår efter hopploppet.

Tur som sagt att det finns andra att glädjas med.

Och tur att det största bekymret går på två ben och inte fyra. Det är liksom enklare att ta itu med sig själv… För tänk om hunden vore kass – DET hade verkligen varit trist.

Idag ska vi ägna oss åt får i stället! Lite ommöblering och kurs står på agendan!

9 svar på ”Vilken helg!”

  1. Nu har du statistiken på din sida! Enligt SCB så är det statistiskt säkerställt att det finns ett mått på hur mycket elände man kan ha i en följd. Tror att du fyllt din kvot för den här gången ,-))

  2. GUD VA ROLIGT ATT LÄSA!!! 😀

    Men jag blir lite förvirrad – sa du inte att filmen på Toni skulle vara ett vinnarlopp? Jag menar – jag såg två rivningar?

    Kram! =)

  3. Hahah, ja, om man vinner med såna där lopp så vore det här enkelt ,-))
    Det där är hopp III:an från söndag. Hon vann ag II på lördag!

  4. Jösses ni alla är duktiga!!! STORT GRATTIS TILL ER ALLA!!! Kul! 😀

Kommentarer är stängda.