Genrep

Igår var Anna & Flugan här och genrepade. Ja, även Malin & Swift var här och vässade inför nästa säsong.

Jättebra gick dom båda två! 

Flugan har stora fina utgångar och börjar bli riktigt medveten om vad som ska göras! Hon blir lite stressad när fåren springer men håller hon bara sitt avstånd så blir det inget spring och det ser bara SÅ BRA ut! Hon behöver stora avstånd och flyttar får även om on är långt ifrån.

Swiften blir allt säkrare och ser jättefin ut. Synd det inte finns några ök kvar i år! Men det kommer ju en säsong nästa år också!

 

Blir så irriterad ibland på bloggen. Plötsligt när man skrivit en massa så får den nåt tokryck och så får jag upp ett felmeddelande och allt är borta. 

 

Sia vill verkligen inte äta nånting annat än delikatesser … nu har jag kokat lammkött åt henne och det slinker såklart ner – men hon kan väl inte äta bara kött!!!??? Frolic passar damen också, men hur bra är det?!!! 
Nästa vecka ska vi göra ultraljud – SPÄNNANDE!!!

Fame har ont i ett bakben, jag tror det är muskulärt, muskeln som går snett insidan från knät upp till höften. Hon värmer ur nästan allt men avlastar ofta. Hon går bara i koppel just nu och det blir snabbt bättre. Har tid hos Audell nästa vecka plus att jag hoppas Maria kan komma hit och känna igenom henne. Vill gärna starta i Nedansiljan 11-12 november, vårtLAG behöver en sista sm-pinne och den tar vi lätt bara vi kan starta med fullt lag!

Känns lite oroväckande med en som är dräktig och en som är skadad… vem ska DÅ hämta fåren??? även om jag inte har nåt särskilt mycket riktigt JOBB åt hundarna så inser jag snabbt att jag faktiskt använder dom varje dag…
För dagen gör Sia allt jobb och det är bra för både henne och mig. Nu måste jag lära henne blindhämt (våra får går på skogsbete, rejält utom synhåll ibland).